SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - ZAGOREC 1:0


3. kolo
Igralište Josip Pepi Uravić.
Gledatelja 100

Sudac: Ante Maleš (Zagreb)

Strijelac: 1:0 Brdar (18-11m)

Žuti kartoni: Malinić, Brdar, Majačić, Golić (Krk), Cerovec, Majcenić (Zagorec)

KRK: Berković, Kurolt, Čuturilo, Totić, Majačić (46 Josipović), Mijić (46 Zec), Golić, Brdar (78 Alilović), Frančišković, Malinić

ZAGOREC: Babić, Puklin, Cerovec, Postonjski, Kunštek, Smrekar, Majcenić, Kanceljak (60 Landripet), Poljak Pasariček (70 Sedak), Hanžić (87 Tumiški)

 Igrala se 18. minuta utakmice kada je trenutno najbolji strijelac Krka i lige sa sedam pogodaka, Robert Brdar, ušao u šesnaesterac gostiju, gostujući stoper srušio je napadača krka u obećavajućoj situaciji za postizanje pogotka.
Sucu Malešu nije preostalo drugo nego pokazati na bijelu točku, a sigurni egzekutor bio je igrač na kojem je napravljen prekršaj. Cijelih devedeset minuta plus sučeva nadoknada proteklo je u živoj i požrtvovnoj igri sa obje strane. Gosti su čak gledano cijelu utakmicu, imali veći posjed lopte ali bez rezultata. Vratar Krka Berković bio je pravi gospodar svog šesnaesterca i nije dozvolio nikakva iznenađenja. Tek u 42. minuti gosti su došli u polušansu nakon dosuđenog prekršaja na dvadesetak minuta od vrata domaćina. Oštro upućena lopta završila je pokraj desne vratnice Berkovića. Kod domaćina falio je zadnji pas da bi se ugrozio i povećalo vodstvo no ovaj put Krčke srednjake nije baš išlo. U drugom dijelu utakmici gosti još požrtvovnijom igrom pokušavaju doći do izjednačenja no njihovi pokušaji završavali su na glavama sigurnih stopera Cona i Totića ili u rukama Berkovića. Domaćin je čekao protivnika na svojih četrdesetak metara od te brzim kontrama pokušao ugroziti Zagorce, no u nekoliko navrata sreća je spasila goste. U 65. minuti Brdar tuče iz slobodnjaka, a let lopte prema golu spreiječio je gostujući igrač rukom u živom zidu no sudac Maleš nije se oglasio. U 75. minuti zamalo Malinić sa svoje polovice kažnjava izlet vratara Zagorca, ali lopta zamalo završava kraj vratnice. U 82. minuti Frančišković se odlučio na udarac sa dvadesetak metara no i njegov udarac završava zamalo preko gola. (Ž. Dminić)

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija