SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - DUGO SELO 1:2


7. kolo
Igralište Josip Pepi Uravić.
Gledatelja: 100

Sudac: Ivor Firm (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Žabec (12), 1:1 Brdar (76), 1:2 Stjepanović (84)

Žuti karton: Dadić (Dugo Selo)

KRK: Berković, Rošić, Con, Kurolt, Josipović, Zec, Mijić (46 Čuturilo), Brdar, Frančišković, Malinić, Gibičar (46 Alilović)

DUGO SELO: Bagarić, Lee, Martić, Filipović, Pekčec, Batarilo Žabec (89 Ivančević), Pranjić, Dadić, Salatović (81 Drčić), Darojković (72 Stjepanović)

 Krčani su tek u drugom dijelu utakmice, na bljeskove podsjećali na lidera prvenstva.

Umorna ekipa trenera Tomislava Lopca svim je silama pokušala preokrenuti nepovoljan rezultat iz prvog dijela, ali na kraju bez uspjeha.

Gosti su mlada i poletna ekipa, od početka su bili svjesni da su Krčani emotivno i fizički prazni nakon kup-utakmice protiv Cibalije, vršili su stalni pritisak na zadnju liniju domaćina.

Već u 9. minuti pretnja iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, no Berković je na mjestu.

Dvije minute kasnije postižu zgoditak iz odbijanca u šesnaestercu, Žabec je matirao nemoćnog Berkovića da bi gosti u 18. minuti imali lijepu prigodu za povećanje rezultata, ali jako upućena lopta od Dadića završava kraj gola.

Nogometaši Krka nisu uspjeli ni jednom ugroziti vrata Dugog Sela iako su igrali niz vjetar.

Na početku drugog dijela trener Lopac uvodi u igru rekovalescenta Čuturila umjesto teže stradalog mladog Gibičara, koji je igru napustio sa jakim bolovima u ramenu.

Ušao je i Alilovića umjesto Mijića.

Igra Krka dobila je injekciju u protočnosti lopte prema naprijed, igrači su postali agilniji, vidjevši da je vrag odnio šalu.

U 63. minuti u prilici je bio Josipović koji puca visoko preko gola da bi u 71. minuti isti igrač gađao prazan gol nakon istrčavanja gostujućeg vratara, no ispriječio se stoper Filipović koji je izbacio loptu s gol-crte.

U 76. minuti nastojanja domaćina urodila su plodom preko najboljeg strijelca Brdara čija je ljevica bila neumoljiva sa ruba šesnaesterca.

Sva nastojanja Krčana za preokretom potonula su u brzoj kontri Dugoselčana preko tek ušlog napadača Stjepanovića, koji je bio neumoljiv iz blizine za konačnih 1:2. (Ž. Dminić)

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija