SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

KRK - HAŠK 1:0

4. kolo - 3.HNL Zapad
Stadion Josip Uravić Pepi
Gledatelja: 150
Sudac: Matija Pajvot (Vrbovec)

Strijelac: 1:0 Kurolt (35)

Žuti kartoni: Turčić, Kovačević (Krk), Zelenika, Cholewinski (HAŠK)

KRK: Berković, Kovačević, Fumić (59 Josipović), Con, Nenadić, Turčić, Dragović (46 Zec), Čuturilo, Pejanović (75 Vidas), Kurolt, Malinić.
HAŠK: Horvat, Barišić (43 Cholewinski), Babić, Ivezić, Šugić, Vinković, Brašnić, Brlečić, Zelenika, Kosić (69 Mudražija), Krajačić (72 Martinović).

Po teškom i sparnom vremenu nogometaši Krka uspjeli su ne toliko blistavom igrom osvojiti nove bodove i tako sačuvati čelnu poziciju nakon odigranog 4. kola u 3. HNL – zapad.

Sve do 16. minute prvog dijela ništa se zanimljivo nije događalo niti pred jednim golom, da bi Pejanović u svom karakterističnom prodoru po desnom boku izbio u povoljnu šansu no njegova asistencija prema Dragoviću završila u nogama gostujućeg stopera.Igrala se 35. minuta kada je Kurolt sa svoje polovice nezadrživo krenuo prema HAŠK-ovu šesnaestercu, nanizavši nekoliko igrača izbio je sam pred Horvata i hladnokrvno zatresao mrežu za vodstvo od 1:0.Slijede dvije prilike Krka, u 35. minuti Dragović puca u vratara Horvata, na odbijenu loptu natrčava Čuturilo i puca kraj gola, a pet minuta kasnije Pejanović idealno uposlen od Fumića puca u gostujućeg vratara.

Drugi dio bolje otvaraju gosti te stvaraju polupriliku u 50. minuti utakmice, ali pravovremeni blok Cona spašava gol Berkovića. Tri minute kasnije u idealnoj poziciji našao se Zelenika, no Berković izbija loptu u korner. Domaćin pokušava preko raspoloženog Kurolta nešto više učiniti prema napred, ali Kovačević u 67., a potom Josipović u 70. minuti ne koriste vrlo dobre prilike za povećanje vodstva. U 85. minuti prilika utakmica nakon prodora Čuturila po lijevoj strani i idealno nabačene lopte koja je šetala po gol liniji, a Josipović je ne uspijeva gurnuti u praznu mrežu.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija