SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

SAMOBOR - KRK 0:1

8. kolo - 3.HNL Zapad
Igralište SC Samobor.
Gledatelja 150
Sudac: Mario Jelić (Zagreb)

Strijelac: 0:1 Pejanović (67)

Žuti kartoni: Makarun, Hasan (Samobor), Kovačević, Zec, Fi. Fumić, Pejanović, Turčić (Krk)

SAMOBOR: Kovačić, Trupec (85 Sekulić), Makarun, Štignjedec, Ivkovčić, Hasan, Škvorc, Horvat (63 Držić), Tomić, Brujić, Regović (74 Zeman)
KRK: Berković, Kurolt, Nenadić, Nemetz (68 Vidas), Totić, Kovačević, Fi. Fumić, Čuturilo (69 Fl. Fumić), Zec (79 Turčić), Pejanović, Josipović

Nogometaši Krka brzo su se vratili pobjedama nakon nesretnog poraza i kiksa  u Poreču. Gostujući trobod u Samoboru izbacio je krčane stepenicu više na tabeli 3. HNL – zapad i sad drrže drugo mjesto, s dva boda manjka nad  prvoplasiranom Dubravom.

U oba poluvremena igrači Krka imali su zrelije i bolje prilike od domaćina te je krajnji rezultat od 0:1 mogao biti i veći. U 4 minuti Zec izvodi slobodan udarac, iskosa sa 18 metara te natjerava domaćeg vratara da se dobro ispruži. Tri minute kasnije i na drugoj strani Berković pokazuje svoje kvalitete da bi u 10 minuti iz jedne gužve domaćini pogodili stativu, Igrala se 26 minuta kada Čuturilo pronalazi Pejanovića u idealnoj poziciji no napadač Krka puca preko gola. Pri kraju prvog dijela u dva navrata Krčani su mogli doći do vodstva i to opet preko Pejanovića koji u prvoj prilici dobro puca ali zamalo preko gola, da bi potom oči u oči sa domaćim vratarom  darovao loptu u njegovo naručje.

U drugom dijelu gledali smo također vrlo živu i dinamičnu utakmicu a zgoditak Pejanovića u 67 minuti bio je nagrada za požrtvovnost svih igrača. Samoborci bilježe tek jednu izrazitu priliku ali prvi vratar lige Berković nije se dao iznenaditi. Do povećanja vodstva moglo je doći u zadnjih petnaestak minuta utakmice ali Pejanović a potom Kovačević  i na kraju Josipović nisu bili precizni u datom momentu. Isto tako bilo je dosta dvojbenih odluka sudačke trojke, krivih procjena prekršaja, zaleđa i to sve naravno na štetu gostiju.

Tim zato pobjeda u Samoboru  još je slađa.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija