SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

KRK - STUPNIK 2:3

9.kolo - 3.HNL Zapad
Stadion Josip Uravić Pepi.
Gledatelja: 100
Sudac: Mate Jakelić (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Mohač (19), 1:1 Kovačević (22), 1:2 Soldo (25), 2:2 Kovačević (74), 2:3 Soldo (88)

Žuti kartoni: Kurolt, Malinić, Con (Krk), Štimac, Tušek (Stupnik)

KRK: Berković, Kovačević, Con, Nenadić, Čuturilo, F. Fumić, Totić, Kurolt, Zec (58 Dragović), Vidas (58 Malinić), Josipović (69 Turčić)
STUPNIK: Gujić, Tušek, Brčić, Šimac, Lihić, Mohač, Obadić (80 Jurković), Šporčić, Adžić (72 Lončarć), Soldo (90 Lovre), Ivančić.

Iznenađenje u Krku i zaslužena pobjeda gostiju iz Stupnika, trenutno posljednje plasirane ekipe nad trenutno drugoplasiranom ekipom prvenstva.Igrači Krka mlako su ušli u utakmicu dozvolivši gostujućoj ekipi da se razigra i postigne čak dva zgoditka u prvom dijelu.

Prvu priliku bilježi domaćin nakon prodora Vidasa po desnoj strani a isti igrač imao je i bolje rješenje negoguranje lopte u peterac, bilo je to lak plijen za vratara Gujića.U 19. minuti jedan udarac gostiju i nasumce upućena lopta, pogodila je Nenadića u nogu i prevarila Berkovića za vodstvo od 0:1.Tri minute kasnije u kontri Kovačević je siguran realizator za izjednačenje rezultata na 1:1.Kada se očekivao jači pritisak domaćina i požrtvovnija igra uslijedio je još jedan hladni tuš za Krčane i olako primljen zgoditak u režiji dvojca Mohač – Soldo.Mogao je pri kraju prvog dijela Fumić nešto više učiniti na pas Vidasa ali vratar Gujić bio na mjestu i uhvatio loptu u naručje.

U drugom dijelu domaćin ide na sve ili ništa pritisnuvši goste na svoju polovicu igrališta i sa bržim protokom lopte počeli jače ugrožavati gol Stupnika. U 65. minuti utakmice Dragović ne koristi idealni ubačaj sa boka, niotkog ometan, promašuje čisti zicer glavom. U 74. minuti opsada gola gostiju donosi plodove i nakon prodora Kurolta po lijevom boku Kovačević postiže svoj drugi zgoditak za izjednačenje rezultata na 2:2.Trener Dželalija sve baca u napad ne bi li potpuno preokrenuo rezultat u svoju korist te umalo preko Fumića uspijeva u tom naumu, ali centimetri spašavaju gol gostiju. Ono što ne uspijeva domaćem treneru, uspijeva Domagoju Kosiću treneru gostiju, dvije minute prije kraja kada u brzoj kontri već izgubljena lopta dolati do dvostrukog strijelca Solda koji iz blizine matira Berkovića za veliko slavlje svoje ekipe.
Na kraju potvrdila se ona, da u nogometu uvijek ne pobjeđuje evidentno kvalitetnija i moćnija ekipa, jer za pobjedu je potrebno još ono nešto što ekipa Krka nije imala naročito u prvom dijelu.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija