SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

KRK - MAKSIMIR 1:0

13.kolo - 3.HNL Zapad
Igralište Josip Uravić Pepi.
Gledatelja 100
Sudac: Matija Kukurić (Sisak)

Strijelac: 1:0 Josipović (70)

Žuti kartoni: Zec, Kovačević, Fl. Fumić, Totić (Krk), Rebernjak, Grlj, Krznar, Glasnović, Ivanković (Maksimir)

KRK: Berković, Vidas (61 Kurolt), Con, Nenadić, Totić, Kovačević, Fi. Fumić, Čuturilo, Malinić (70 Fl. Fumić), Zec (90 Nemetz), Josipović
MAKSIMIR: Grlj, Ćibarić (79 Trbuljak), Rebernjak (46 Mulaibrahimović), Jakelić, Valenta, Glasnović, Žugaj, Krznar, Bektaši, Tabaković, Nakić (71 Hodak)

Tri boda u utakmici u kojoj su krčani bili puno bolja ekipa, no još u prvom dijelu nisu uspjeli materijalizirati nadmoć i dobre prilike.Već u 3. minuti Vidas prodire po desnom boku, centrira na Josipovića u petercu, skrenuta lopta petom no Grlj je bio na mjestu.U 12. minuti Čuturilo gura Kovačevića u idealnu priliku, ali isti se spetljao u odsutnom momentu.Igrači Krka ne posustaju te ozbiljno prijete tako da je pet minuta kasnije vratar Grlj spasi  jednu situaciju jedan na jedan, prekršajem izvan svog šesnaesterca i za to biva opomenut žutim kartonom. Sredinom prvog dijela prilika i za goste, ali Berković čita Krznara i paradom odbija loptu u korner. Igrala se 37. minuta utakmice i usljedila je najbolja prilika za domaće u režiji Zeca, ali napadač Krka sam samcat ni od kog ometan iz prve šalje loptu visoko preko gola. 
U idućem napadu Zec šalje centar na glavu Cona, dobar trzaj stopera Krka i centimetri su djelili domaćina od vodstva. U zadnjoj minuti prvog dijela slijede još dva opasna udarca prema golu gostiju, no mreže ostaju netaknute.

U drugom dijelu nastavlja se dominacija domaće ekipe te Con nakon prekida iz dobre pozicije udara loptu glavom, zamalo iznad gola.Gosti stihijskim napadima pokušavaju parirati domaćinu, ali svi njihovi pokušaji završavaju u nogama sigurne obrane ili naručju vratara Berkovića.Slijedi 70. minuta i gol odluke nakon lijepe akcije tek ušlog starijeg Fumića, koji se probio po lijevom boku idealno u petercu uposlivši najboljeg strijelca lige Josipovića za 1:0.
Gosti iz Zagreba potpuno se otvaraju, a igrači Krka u nekoliko navrata ne koriste brojčanu prednost u kontri, a u 84. minuti mogli su biti kažnjeni nakon zicera i promašaja Bektašija.Najveća prilika za goste usljedila je ni iz čega nakon odbijanca koji je mogao kobno završiti za domaćine.Na Sportskom centru u Krku osim službenih osoba na utakmici bili su prisutni i kontrolori suđenja, koji nisu baš bili zadovoljni suđenjem mladog suca Kukurića iz Siska kojeg je vjerojatno tresla trema.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija