SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

ZAGOREC - KRK 1:3

14.kolo - 3.HNL Zapad
Igralište Podgora.
Gledatelja 100
Sudac: Mateo Krešić (Samobor)

Strijelci: 0:1 Smrekar (ag-53), 1:1 Malarić (59), 1:2 Josipović (60), 1:3 Fi. Fumić (84)

Žuti kartoni: Čunčić (Zagorec), Fl. Fumić (Krk)

Crveni karton: Pejić (75, prekršaj)

ZAGOREC: Hadžić, Oraić, Čunčić, Kunštek, Smrekar, Malarić, Pejić, Merlin (66 Sikira), Krajačić, Strabić, Čejvanović
KRK: Berković, Kurolt, Con, Nemetz, Totić, Fl. Fumić (75 Dragović), Nenadić, Fi. Fumić, Čuturilo, Zec (67 Vidas), Josipović (85 Turčić)

Rutinirana pobjeda u Krapini kod fenjeraša Zagorca, gdje su nogometaši Krka tek u drugom dijelu utakmice slomili otpor vidno, za klasu slabijeg protivnika.
Odmah od početka Krčani su zagospodarili terenom te već u 6 min. utakmice stvaraju prvu priliku nakon slobodnog udarca Čuturila, odbijena lopta od domaćeg stopera dolazi na volej Filipa Fumića koji sa distance gađa gredu. Odmah potom Zec iz slobodnog udarca ugrožava gol domaćina, ali bez posljedica. U 34 minuti nogometaši Krka na koriste najbolju priliku kada stariji brat Fumić idealnom loptom gađa u glavu kapetana Čuturila no njegov udarac završava u naručju golmana Zagorca. Domaćin pokušava dugim loptama, preskačući sredinu gdje su gosti najjači, doći do gola protivnika ali bez uspjeha. Svi ti pokušaji završavali su u nogama sigurnih stopera ili vratara Krka Berkovića. U samoj završnici prvog dijela vidjeli smo još nekoliko lijepih kombinacija nogometaša Krka ali bez završnog udarca.

Prvi udarac u okvir gola u drugom dijelu utakmice upućuju domaćini ali pouzdani vratar Berković nije se dao iznenaditi. U jeku pritiska i odlučnosti igrača Krka da postignu zgoditak , nakon jednog izvedenog kornera sa strane Čuturila , oštro upućeni centar u skoku trojice igrača zahvaća domaću devetku Smrekara te neobranjivo odsjeda u gornjem kutu nemoćnog golmana Zagorca za 0:1. Nakon vodstva gostiju domaćin je nešto odlučnije krenuo prema nprotivničkom golu te mu to donosi izjednačenje rezultata šest minuta kasnije. Točnu i preciznu kombinaciju završava sa ruba šesnaesterca kapetan i najbolji igrač zagoraca Mario Malarić za izjednačenje rezultata na 1:1. Radost domaćih igrača i navijača malo je trajala, već u slijedećem napadu tek što su krenuli sa centra Krčani opet dolaze u vodstvo nakon bijega Kurolta i idealnog upošljavanja Josipovića u petercu domaćina.Poslije postignutog gola i vodstva igrači Krka taktički se malo povlače te brzim kontrama ugrožavaju protivnika koji je krenuo na sve ili ništa. Tako je u 75 minuti dugom loptom u napad izbačen Fumić koji u brzom trku izbacuje svoga čuvara i kad je već bio sam nadomak kaznenog prostora Zagorca, biva oboren sa leđa. Glavnom sucu utakmice Krešiću nije preostalo ništa drugo nego da isključi domaćeg igrača.
Sa igračem više nogometaši Krka znalački čuvaju loptu u svojim nogama a u 84 minuti stavljaju točku na '' i '' preko mladog Filipa Fumića koji je ostao sam ispred golmana Hadžića nakon brze izmjene lopte kompletnog Krčkog napada.
Ovim trobodom Krčani nastavljaju mrtvu utrku sa ekipom Vinogradara za titulu jesenjeg prvaka 3. HNL – zapad. U posljednjem kolu, slijedeću subotu u goste na naš Sportski centar dolazi ekipa Vrbovca dok Vinogradar gostuje u Dugom Selu.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija