SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2017./2018. 

KRK – VINOGRADAR 0:0

18. kolo - 3. HNL Zapad
Stadion Josip Uravić Pepi.
Gledatelja:
Sudac: Mateo Čalić (Marčana)


Žuti kartoni: Fi. Fumić, Con (Krk), Terzić, Mislimi (Vinogradar)
Crveni karton: Malinić (89, nesportsko ponašanje)


KRK: Berković, Kovačević, Fl. Fumić (80 Ismaili), Con, Čuturilo (90 Turčić), Fi. Fumić, Kurolt, Djevelekaj, Nemetz, Malinić, Brdar (46 Vidas)
VINOGRADAR: Bašić, Vukić, Povrženić, Bagarić, Ristovski, Prijić (90 Leko), Prša (61 Terzić), Poljak, Miličević, Dalić, Štulec (76 Mislimi)

 

Utakmica u kojoj oba trenera nisu htjela puno riskirati. Zatvorenijom varijantom igre te vrebanjem možebitnih grešaka u obrani, protekao je prvi i drugi dio utakmice. Trener domaćih Dželalija bio je prisiljen na tu oprezniju igru u nedostatku kompletnog napadačkog  trojca, rekovalescenta Brdara, bolesnog prvog strijelca ekipe Josipovića te još uvijek odsutnog zbog teže ozlijede Zeca.
Gosti zadovoljni neriješenim  rezultatom na kraju su zadržali šest velikih bodova  prednosti nad prvim pratiocem ekipom Krka.
U prvom dijelu tek jedna jedina prilika i to za goste nakon leta u prazno stopera domaćih Nemetza, oči u oči sa Berkovićem našao se Prijić no pouzdani vratar Krka padom u noge spašava svoju ekipu od minusa. Sve to dogodilo se u 23 minuti utakmice a poslije i prije toga sve se odvijalo između dva šesnaesterca uz nešto veći posjed lopte gostiju.
U drugom dijelu ništa se nije promjenilo. Oprezna igra sa obje strane sa naglaskom obrambenih zadataka tek po koji put sjevnula bi koja kontra ali bez rezultata. U 80 minuti srednji napadač Vinogradara Poljak sa ruba šesnaesterca upućuje opasan udarac prema Berkoviću no lopta na svu sreću prolazi zamalo kraj desne vratnice. U posljednjim minutama utakmice Krk je ostao sa deset igrača u polju nakon što je vrlo dobri sudac čalić isključio beka Malinića zbog psovanja suparničkog igrača.Tipični derbi dviju ponajboljih ekipa 3. HNL – zapad završio je bez golova a isto tako podjelom bodova ( 1: 1 ) završio je i jesenski sraz istih klubova u Mladini.
Slijedeće kolo nogometaši Krka putuju u Zagreb na noge ekipi HAŠK-a, nadajmo se brzom oporavku nekih igrača jer o njima ovisi efikasnost ekipe.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija