SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

ZAGREB – KRK 2:1

6. Kolo.
Igralište NK Zagreb.
Gledatelja: 50
Sudac: Matija Pajvot (Vrbovec)

Strijelci: 1:0 Matijašević (33), 2:0 Matijašević (78), 2:1 Brdar (90-11m)
Žuti kartoni: Regović, Jurak (Zagreb), Jović, Frančišković (Krk)

ZAGREB: Lovrić, Surać, Hasan, Pavlic, Pintarić, Matijašević, Regović, Jurak, Kauzlarić, Tokić (21 Jokić), Patafta

KRK: Nicoletti, Con, Buršić (73 Brdar), Jović, Alilović (76 Turčić), Malinić, Budan, Vidas, Ismaili (60 Ivančić), Frančišković, Damiš

Nogometaši Krka doživjeli su prvi poraze ove sezone, u derbiju kola Zagreb je u Kranjčevićevoj pobijedio (2:1) dvama pogocima najboljega strijelca Matijaševića, koji je u šest kola  postigao devet pogodaka.

- Dogovorili smo se da ćemo više stati otraga, prepustili smo im loptu i do gola nije bilo ni jedne njihove prilike, niti su imali ideju kako stvoriti priliku. Mi smo nakon desetak minuta imali veliku priliku, Damiš  je loptu poslao u sam kut. Lovrić je neviđeno obranio, a vidio sam tisuću utakmica... Igrali smo na kontre i polukontre da bismo primili čudan pogodak s četrdesetak metara, lopta je po sredini ušla u gol, vratar je zakasnio... Naravno da nas je takav pogodak presjekao, morali smo mijenjati način igre. U drugom dijelu imali smo čak i boljih prilika da bi se u 78. minuti Matijašević otrgnuo dvojici naših igrača i pod pritiskom zabio drugi pogodak. Tu je priči bio kraj. Imao je Zagreb još i kazneni udarac do kraja utakmice, promašili su ga. Mi smo na kraju smanjili iz penala, pritiskali... Nije to bilo tako loše, jednostavno nas je primljeni pogodak presjekao. Svakoj seriji dođe kraj iako moram naglasiti da smo igrali bez Čuturila i Kurolta na kojima gradimo igru. Zagreb je mlada i poletna momčad, koja će se sigurno boriti za vrh. Ništa, idemo dalje. Već u srijedu igramo doma protiv Segeste što je prilika za iskupljenje, kaže trener Krka Tomica Veljačić.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija