SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

VINOGRADAR - KRK 3:2


10. Kolo.
Igralište u Mladini.
Gledatelja 150

Sudac: Ante Čulina (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Brdar (6), 0:2 Brdar (32), 1:2 Prijić (41), 2:2 Miličević (64), 3:2 Prijić (88)
Žuti kartoni: Povrženi, Vukić, Prijić (Vinogradar), Rošić, Vidas, Malinić (Krk)

VINOGRADAR: Bašić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Terzić, Bjelanović, Prijić, Šćrbec, Ptiček (46 Vukić), Medić (63 Kovačić), Filipović (46 Miličević)

KRK: Nicoletti, Fumić (62 Budan), Con, Frančišković (83 Jović), Čuturilo, Alilović, Ivančić (73 Ismaili), Brdar, Vidas, Malinić, Damiš

Nogometaši Vinogradara pobijedili su Krk u derbiju 10. kola preokretom, koji je započeo krajem prvoga dijela utakmice u kojoj su gosti vodili 2:0 do 41. minute:

- U prvom dijelu odigrali smo najboljih 45 minuta otkada sam trener Krka! Igrali smo učinkovito i pametno, odmah smo dali gol! Već praktično u sljedećem napadu sudac nije dosudio klasični kazneni udarac za nas nakon prekršaja nad Ivančićem... Ljudi iz HNTV-a mi kažu da je bio penal, njihov trener kaže da je bio penal i što to vrijedi. Nije nas ni to poremetilo, nastavili smo dobro igrati, postignuli još jedan pogodak. Imali smo još prilika, nisu nam na gol zapucali i onda smo u 41. minuti dobili pogodak spletom nesretnih okolnosti za nas. To nas je presjeklo, vidio sam odmah na igračima da ih je gol poremetio. Igrali smo mi dobro i u drugom dijelu, stisnuli nas i na galamu su zabili dva gola. Od momčadi Vinogradara o kojoj se toliko priča i piše ništa nisam vidio osim pretjerane snage. Igraju  na silu i uz ovako domaćinsko suđenje nije čudno da su favoriti za prvo mjesto. Dolazio  sam u Mladinu s Pomorcem, znam kako se ovdje igra! Šteta jer smo dobro odigrali, svaka čast mojim igračima, ali ne možeš igrati protiv nečega što nema veze sa sportom, kaže trener Krka Tomica Veljačić.  

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija