SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - MAKSIMIR 0:0

13. Kolo.
Igralište Josip Pepi Uravić.
Gledatelja: 100
Sudac: Saša Kapular (Brtonigla)

Žuti kartoni: Brdar, Con, Vidas, Čuturilo (Krk), Mohač, Puklin, Totić (Maksimir)

KRK: Nicoletti, Fumić (61 Budan), Con, Turčić (67 Alilović), Čuturilo, Jović, Kurolt, Vidas, Brdar (75 Buršić), Malinić, Damiš

MAKSIMIR: Spudić, Totić, M. Žugaj (85 Vukadin), Krznar, Horvat, Glasnović, Puklin, I. Žugaj, Kurbalić (51 Maloku), Čibarić (63 Žeželj), Mohač

Utakmica bez pogodaka i za zaborav. Tijekom čitave utakmice moglo se vidjeti tek pet- šest poluprilika s obje strane. Krčani osjetno oslabljeni u sredini terena uz izostanak Frančiškovića te rekovalescenta Alilovića, ovaj potonji ušao je u igru tek u 67. minuti utakmice. Tijekom prvog dijela ozlijedio se i najbolji strijelac Krka Brdar te se sve to odrazilo na igru domaćina. Gosti borbeni i čvrsti u obrambenoj formaciji. U prvom dijelu bilježimo dvije prilike i to za domaćina iz kojih se moglo više toga učiniti. Igrala se 35. minuta kada je Fumić u šesnaestercu gostiju ispremješao dvojicu igrača te pokušao prevariti i trećeg, no na kraju prevario je sam sebe ne iskoristivši otvoren prostor za udarac prema golu. Tri minute kasnije isti igrač glavom spušta loptu za Brdara na ivici šesnaesterca, no napadač Krka traljavo puca kraj gola.

U drugom dijelu po dvije prilike sa svake strane. U 51. minuti nakon slobodnog udarca dosuđenog za Zagrepčane u skoku najviši je Totić, ali lopta odlazi preko gola da bi u 70. minuti Žugaj bio gurnut u priliku za postizanje pogotka, no i njegov udarac odlazi preko gola Nicolettija. U samoj završnici tek ušli Alilović ne koristi iskosa dobro proigravanje i u oči u oči s vratarom Maksimira izlazi kao gubitnik. U 85. minuti možda i prilika utakmice kada je nakon kornera s desne strane izbliza pucao Con, ali dobro upućena lopta prema praznoj mreži pogađa maksimirskog stopera i odlazi u korner.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija