SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

OPATIJA - KRK 0:1


14. Kolo
Igralište Opatije.
Gledatelja: 200

Sudac: Igor Rajko (Poreč)
 
Strijelac: 0:1 Damiš (88)
Žuti kartoni: T. Rudan, Dadić (Opatija), Con, Malinić, Ivančić, Kurolt (Krk)
 
 OPATIJA: Iveša, J. Rudan, Dadić, Lazić, Cvetković, I. Kovačević, Furijan, T. Rudan, Pejanović (53 Matovina), Bogolin (46 Šolić), Ugrina
 
 KRK: Nicoletti, Con, Damiš, Vidas, Malinić, Ivančić (83 Jović), Frančišković, Kurolt (90 Rošić), Čuturilo, Alilović, Buršić (67 Ismaili)
 
  Nogometaši Opatije doživjeli su prvi poraz na domaćem terenu ove sezone, u županijskom derbiju bodove iz Opatije odnio je Krk.
 
-  Pobjeda, poraz... Bitno je da sam zadovoljan igrom! Sve smo imali u rukama, kontrolu utakmice, probijali smo po bokovima, imali smo dobar pas i onda na kraju Dadić napravi prekršaj u pokušaju driblinga i mi iz prekida dobijemo gol. Rekli su mi da smo imali šest zicera i penal. Ugrina nije iskoristio penal, njihov je golman obranio, ali penal nije bio najbolja šansa. I oni su jednom pogodil stativu. Nije nas bio dovoljno za zapisnik, ali danas mi nitko nije falio s obzirom kako smo igrali. Ponekad je u nogometu dovoljno igrati čvrsto da bi pobijedio, igralište više odgovara momčadi koja se brani, možda bismo bolje prošli da smo igrali na Krku, rekao je trener Opatije Zoran Bogolin.

Tomica Veljačić proživljavao je teške trenutke posljednjih dana, obiteljska tragedija nakratko ga je odmaknula od nogometa, koji mu je u subotu opet priuštio veliku radost.

- Nogomet mi je zadnjih dana bio u drugom planu, ovu pobjedu posvećujem pokojnoj supruzi. Znam da bi se veselila isto kao mi, bila mi je velika podrška u ovome što radim. Prvo moram reći da je sramota da se uopće igra na ovakvim terenima, stvarno se ništa nije moglo odigrati. Nakon jednog, dva dodavanja odmah ide duga lopta, jer ne možeš kontrolirati loptu. Drugo, igralište je usko, svaka ubačena lopta  je opasna. Znali smo kako oni igraju, tako smo se postavili, bili smo čvrsti i agresivni i na kraju pobijedili. Pogodak je postigao Damiš glavom nakon prekida. Oni su imali penal, to je bila jedina akcija u kojoj su nas izigrali, Nicoletti je uhvatio loptu. Moram pohvaliti suca, jer sam prošli tjedan slušao svašta. Suđenje je bilo korektno. Ovo je uvijek posebno draga pobjeda bez obzira što smo sportski prijatelji, kaže Veljačić.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija