SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - RUDAR 0:0

15. Kolo.
Stadion Josip Uravić Pepi.
Gledatelja: 100
Sudac: Sabina Bolić (Zagreb)

Žuti kartoni: Fumić, Jović (Krk), Načinović (Rudar)

KRK: Nicoletti, Con, Frančišković, Buršić (56 Fumić), Jović, Alilović, Kurolt, Vidas, Brdar, Ismaili (73 Budan), Damiš

RUDAR: Pavlić, Topić, Načinović, Čudić, Macan, Bembić (60 Ivanović), Fejzić, Kurtić, Makić, Maksenčuk, Jokić (90+2 Načinović)

Nakon vrlo dobre igre u prošlom kolu i pobjede u derbiju sa Opatijom igrači Krka kao favoriti u srazu s ekipom Rudara potpuno su podbacili. Igra bez glave i repa naročito u prvom dijelu utakmice razočarajuće je djelovala na nešto više od stotinu gledatelja na tribinama Sportskog centra u Krku. U 17. minuti utakmice nakon udarca iz kuta Kurolta došlo je do gužve u šesnaestercu Rudara, a Alilovićev udarac iz blizine ukrotio je mladi vratar Pavlić. To je sve i naravno premalo, što su igrači domaćina učinili u prvom poluvremenu dok gosti nisu iskoristili jednu grešku u dodavanju obrane Krka i zicer u kojem se našao Macan, čiji udarac brani Nicoletti.

U drugi dio igrači Krka ulaze nešto življe i sa više htjenja no protok lopte i dalje je bio dosta spor i vidio se nedostatak kapetana Čuturila, koji je izostao zbog lakše ozljede. U 50. minuti utakmice bijeg Kurolta po desnoj strani, povratna lopta na Frančiškovića na ivicu šesnaesterca, ali udarac završava iznad vratnice. U 58. minuti vratar Labinjana čudesno vadi loptu iz svog donjeg lijevog kuta nakon udarca glavom Cona, a u 68. minuti Ismaili iz slobodnog udarca puca zamalo kraj gola. Pet minuta kasnije Con zahvaća loptu glavom nakon udarca iz kuta, ali opet je sreća bila na strani gostiju. Dvije minute do isteka devedesete dvojbena situacija u šesnaestercu Rudara nakon kornera i udarca Brdara glavom, lopta pogađa visoko podignutu ruku obrambenog igrača no zviždaljka sutkinje Bolić nije se oglasila. Veliki uspjeh gostiju koji su nakon isteka devedeset minuta visoko podignuli ruke na centru, a domaćinu slijedi ispravak na gostovanju u Zagrebu u srazu s ekipom Španskog. Kompletirani s kapetanom Čuturilom, povratkom kartoniranog beka Malinića i Edijem Kuroltom u drugoj ulozi bit će to druga slika ekipe.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija