SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - VRAPČE 4:1

17. Kolo.
Stadion Josip Uravić-Pepi.
Gledatelja: 100
Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica)

Strijelci: 0:1 Musić (32), 1:1 Alilović (39), 2:1 Brdar (68-11m), 3:1 Alilović (75), 4:1 Fumić (85)
Žuti kartoni: Frančišković, Brdar (Krk), Radanović (Vrapče)

KRK: Nicoletti, Con, Frančišković, Čuturilo, Jović (65 Fumić), Alilović (86 Turčić), Kurolt, Rošić, Vidas, Brdar (82 Ismaili), Malinić

VRAPČE: Šonjić, Jozanović (57 Kižlin), Zadro (84 Mikulić), Salopek, Vukadin, Fajdiga (65 Abazi), Musić, Bektaši, Radanović, Jolić, Lovrić

Utakmica sa dva različita poluvremena gdje se domaća ekipa tražila prvih 45 minuta utakmice. Gosti su prvih pola sata bili bolja ekipa na terenu, iskorištavali su nepovezanost u igri obrane i napada domaćina te dosta krivih pasova i dodavanja igrača sredine terena. U 32. minuti utakmice Zagrepčani su nagrađeni za upornost i dobru igru u vidu zgoditka Admira Musića, koji je bio najspretniji na dodavanje u petercu vratara Nicolettija nakon bijega po lijevoj strani svog suigrača Lovrića. Igrači Krka, uvidjevši da je vrag odnio šalu, ubrzavaju protok lopte te agilnijom igrom počinju pritiskati goste te u 39. minuti preko Alilovića izjednačuju rezultat na 1:1.

U drugom dijelu ulaskom Fumića u igru igra Krka postajala je okomitija i ubojitija te je bilo samo pitanje trenutka kada će domaćin postići vodeći zgoditak. U 68. minuti Malinić je preciznom dijagonalom pronašao svog najboljeg strijelca Brdara, koji je ušao u šesnaesterac gostiju i kad se spremao za poentiranje sapleten je s leđa. Sucu Antunoviću nije preostalo ništa nego da pokaže na 11 metara, a isti igrač neumoljivo pogađa za vodstvo od 2:1. U jeku napada gostiju gdje su u istoj minuti izveli čak dva udarca iz ugla, sjevnula je kontra Krka preko Kurolta koji se u karakterističnom bjegu po desnoj strani oslobodio pratnje, zavrnuo u sredinu gdje je najspretniji bio strijelac izjednačujućeg zgoditka Alilović za nedostižno vodstvo od 3:1. Igra i nastojanja gostiju da nešto više naprave pala su u vodu te je do kraja utakmice bilo samo pitanje koliko će lopti završiti iza leđa vratara Šonjića. U 85. minuti još jedna asistencija Malinića na glavu Fumića, naklon i konačnih 4:1 te potvrda trećeg mjesta na kraju jesenskog dijela natjecanja u 3. HNL – Zapad.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija