SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - PAZINKA 0:0

21. Kolo.
Josip Uravić-Pepi, Krk
Gledatelja: 150

Sudac: Matija Jokić

Žuti kartoni: Malinić, Vidas, Frančišković (Krk), Matika (Pazinka)
Crveni karton: Erik (Pazinka) 75 - drugi žuti karton

KRK: Nicoletti, Con, Buršić (86 Radman), Čuturilo, Ismaili (83 Masnjak), Alilović, Kurolt, Rošić, Begić (68 Fumić), Malinić, Vidas

PAZINKA: Denić, Batel, Pinčan, Maružin (90 Krnjus), Matika, Pavlović, Ivetac, Lepinjica (83 Agaj), Erik, Vale (86 Ristić), Rabar

 

Nakon tri uzastopna gostovanja igrača Krka usljedilo je prvo predstavljanje ekipe pred svojom publikom u proljetnom dijelu prvenstva. Očekivanja su bila veća od prikazane igre i krajnjeg rezultata a gosti su se predstavili kao čvrsta i požrtvovana ekipa te su se uspjeli obraniti zadnjih petnaest minuta sa igračem manje.

U prvoj minuti gosti otvaraju izglednom prilikom preko Erika no Nicoletti sigurno intervenira. Slijedi pokušaj Begića na drugoj strani, udarac glavom ali i vratar Denićje siguran. Do 15 minute gledali smo dosta rastrganu igru sa početničkih  grešaka u dodavanju, naročito domaćeg sastava. U 16 min. slobodan udarac s lijeve strane izveo je kapetan Čuturilo na glavu Begića a sa same gol crte gostujući stoper izbija loptu u polje. Igrala se 30 minuta utakmice kada je jednu loptu na samom centru presjekao Ismaili i sjurio se prema šesnaestercu Pazinjana, došavši na dvadesetak metara od gola odlučio se na udarac, neprecizno preko grede. Dosta sebično jer je s desne strane akciju pratio Buršić koji je bio u daleko boljoj poziciji za postizanje zgoditka. Posljednju priliku u prvom dijelu igrači Krka imali su preko Cona nakon izvedenog udarca sa kuta a upućena lopta glavom,  završava u naručju vratara Pazinke.

U drugom dijelu nešto aktivnija igra domaćina donijela je zicer za Čuturila u 57 minuti koji je glavom pogodio gredu na odličan ubačaj Buršića. U 76 minuti Con je mogao bolje završiti jedan odbijanac u šesnaestercu gostiju dok je tri minute prije kraja Kurolt, neshvatljivo glavom s pet metara promašio cijeli gol protivnika.

 

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija