SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - DUGO SELO 1:1

25. Kolo.
Stadion Josip Uravić - Pepi.
Gledatelja: 120
Sudac: Toni Dadić (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Bešlić (8), 1:1 Buršić (38)
Žuti kartoni: Kurolt (Krk), Salatović (Dugo Selo)

KRK: Nicoletti, Šabalja (46 Rošić), Con, Buršić (85 Dijanić), Čuturilo, Ismaili (60 Begić), Alilović, Kurolt, Turkalj, Malinić, Vidas

DUGO SELO: Sušak, Peretin, Martić, Filipović, Bešlić (89 Šakić), Batarilo-Čerdić, Benović, Mar. Bubnjić, Mat. Bubnjić, Desput (30 Micić), Salatović

Utakmica u kojoj domaćin nije iskoristio niz prigoda, naročito u drugom dijelu utakmice, a na kraju je za te promašaje mogao biti i kažnjen.

Počelo je prilikom Čuturila u 6 minuti utakmice kada je po desnom boku Kurolt nanizao nekoliko igrača, centrirao u peterac gostiju a vratar Sušak odbija loptu na glavu krčkog kapetana čiji udarac završava preko gola. Neiskorištena prilika skupo je koštala domaćina dvije minute kasnije, kada vižljasti Bešlić ulazi u šesnaesterac krčana, driblingom se oslobađa svoga čuvara te poentira za vodstvo od 0:1. Šok je za domaćina trajao sve do tridesete minute utakmice a igrači Dugog Sela znalački su to koristili te preciznim dodavanjima i kombinacijama nanosili dosta problema ekipi Krka. Od 34 pa do 36 minute bilježimo tri povoljne situacije za mladog Buršića, dvaput iskosa sa lijeve i desne strane te udarcem nakon izvedenog kornera Ismailija.  Sva tri puta vratar Dugog Sela bio je uspješniji. U 38 minuti konačno je napadač krka bio uspješniji te iz zicera pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1. U samom smiraju prvog dijela Ismaili je izbio sam sa lijeve strane gola Suška te se preplašio prilike i na kraju se spetljao.

U drugi dio igrači Krka ušli su sa više žara i htjenja da konačno zabilježe prvu proljetnu domaću pobjedu. Gosti su bili sabijeni na nekih četrdesetak metara od svoga gola, pokušavajući parirati brzim otvaranjima i kontrama. Promašaji zicera Alilovića u 46 minuti, Begića u 52 minuti, nesporazuma napadačkog tandema Begić – Kurolt u 75 minuti pred vratima gostiju te na kraju mlaki udarac Malinića glavom sa tri metra od nikoga ometan u vratara Suška, prilike su koje su mogle biti kažnjene u zadnjim minutama kada se gosti u igračkom višku nisu snašli u šesnaestercu Krčana. Na kraju gosti zadovoljni i sretni napustili su Krčki travnjak sa bodom u džepu a domaćinima žal za propuštenim prilikama.

Nogometaši krka pokazali su u zadnje dvije utakmice da mogu više od razočaravajućih proljetnih bodovnih rezultata a na novom treneru, koji će biti imenovan početkom slijedeće sedmice, je zadatak još više raditi na taktičkoj disciplini i polako pripremati ekipu za slijedeće prvenstvo.

Sutra u utorak u Mavrincima nogometaši Krka igraju polufinale NSPGŽ –e s ekipom Grobničana. Utakmica počinje u 17,00 sati.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija