SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

HAŠK - KRK 3:0

26. kolo.
Stadion Pešćenica.
Gledatelja: 200
Sudac: Dominik Bujan (Guci Draganićki)

Strijelci: 1:0 Krajačić (71), 2:0 Zelenika (89), 3:0 Krajačić (90+1)

Žuti kartoni: Valaško (HAŠK), Fumić, Šabalja (Krk)

HAŠK: Šonjić, Kos, Valaško, Nižić (66 Zelenika), Blažević (89 Pierobon), Krajačić, Blaževski, Marković, Karoglan (66 Brlečić), Mraković, Vinković
KRK: Nicoletti, Fumić, Con, Buršić, Ismaili, Turkalj, Kurolt, Rošić, Begić (75 Šabalja), Malinić, Vidas

Desetkovana ekipa Krka pala je u smiraj susreta u Zagrebačkom kvartu Pešćenica. Ekipa HAŠK-a iskoristila je početničke greške pojedinaca te najprije u 71 pa u 89 i na kraju u 91 minuti pogodili mrežu vratara Nicolettija.

U prvom a onda i u drugom dijelu utakmice, osim golova , dogodilo se jako malo prilika za postizanje pogotka. Krčka obrana djelovala je neprobojno a napadači domaćina nemoćno. Igrači krka bez srednjaka kapetana Čuturila, kartoniranog Alilovića te ozljeđenog Frančiškovića djelovali su kao brod bez kormilara. Falile su lopte koje hrane napadače a igrači koji su silom prilika odigrali na tim pozicijama, puno su griješili i na kraju nepreciznim pasovima stvarali opasne kontre prema svojim vratima. Tako je dvaput Vidas te jednom Malinić u brojčanoj nadmoći u napadu, prodali su čiste lopte igračima HAŠK-a i tako zapečatili sudbinu svoje ekipe. U par navrata mogao je Ismaili bolje pucati sa ruba šesnaesterca kada mu je bio otvoren put prema vratima Zagrepčana a jednom je Kurolt u idealnoj poziciji krivo uposlio svog napadača Buršića. Premalo za ekipu koja je prošlu sezonu baš na tom stadionu istu ekipu porazila sa visokih 1:4.  

Slijedeće kolo u Krk donosi ekipu Vinogradara koja se sa Opatijom bori za prvo mjesto 3. HNL – zapad. U momčad Krka vraćaju se srednjaci Alilović i Čuturilo dok za Frančiškovića i najboljeg strijelca Brdara tek slijedi potpun oporavak kroz lagano doziranje treninga. Sa ovom dvojicom povratnika u ekipu Krčani će sigurno puno bolje izgledati, te se nadamo konačno osvajanju prva tri boda na domaćem terenu u proljetnom dijelu prvenstva.

 

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija