SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - VINOGRADAR 0:0

27. kolo.
Igralište Josip Pepi Uravić.
Gledatelja: 100


Sudac: Ante Maleš (Zagreb)

Žuti kartoni: Vidas, Begić (Krk), Dučkić, Šćrbec, Roglić (Vinogradar)

KRK: Nicoletti, Fumić (75 Rošić), Con, Buršić (86 Begić), Čuturilo, Ismaili (59 Brdar), Alilović, Kurolt, Turkalj, Malinić, Vidas
VINOGRADAR: Bašić, Ribić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Roglić (76 Štulec), Prijić, Rupčić (46 Mislimi), Šćrbec, Dučkić, Filipović (83 Miličević)

Realan ishod derbija u Krku, gdje je protivnicima pripalo po jedno poluvrijeme sadržajne utakmice. Gledatelji su vidjeli vrlo dobru predstavu u kojoj su jedino nedostajali zgodici.

U prvih petnaestak minuta obje ekipe igrale su ziheraški bez rizika te su kombinatorikom na sredini terena pokušavali doći do viška i onda iskoristiti neku možebitnu pogrešku obrane.
U tom razdoblju stoperi domaćina i gostiju bili su na visini zadatka. U 14 minuti otvorila se prilika za Fumića iskosa sa lijeve strane, međutim Bašić vadi loptu iz gornjeg kuta i izbija je u korner. Uslijedila je 25 minuta utakmice kada Malinić nakon prodora po desnom boku upošljava Ismailija na visini od jedanaest metara od gola protivnika, međutim udarac iz prve završava u bloku stopera Vinogradara. U istoj minuti Nicoletti u kontri pravovremeno intervenira nakon udarca Prijića unutar svog šesnaesterca. Igrala se 35 minuta kada je u zicer izbačen Kurolt točnim dodavanjem Čuturila, napadač Krka bio je  brži od svog čuvara ali njegov udarac je završio tik uz desnu stativu vratara Vinogradara.

U drugom dijelu presudila je jača klupa gostiju koji su izmjenama podignuli igru u svoju korist. U 52. i 61. minuti utakmice mogli su napadači Vinogradara bolje reagirati u izrađenim akcijama dok su domaći propustili zicer preko Fumića u 72. minuti utakmice. Na samom kraju gotovo u posljednjim sekundama Bagarić sa pet metara, ni od koga ometan, glavom puca u vrata Krčana, ali na svu sreću u dobro postavljenog Nicolettija.
Na kraju predstave i jedni i drugi zadovoljni ishodom napustili su travnjak za igru.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija