SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

KRK - KURILOVEC 3:1

29. kolo.
Igralište Josip Pepi Uravić.
Gledatelja: 150


Sudac: Ivan Podgorski-Boček (Zagreb)

Strijelci: 1:0 Buršić (14), 2:0 Ismaili (18), 3:0 Buršić (27), 3:1 Džaja (29)
Žuti kartoni: Fumić, Kurolt, Begić (Krk), Turkalj (Kurilovec)

KRK: Nicoletti, Fumić (77 Rošić), Con, Buršić (68 Begić), Čuturilo, Ismaili, Alilović (90 Šabalja), Kurolt, Turkalj, Malinić, Vidas
KURILOVEC: Kranjčec, Džaja, Čurek, Celiček, Ladović, Kovačić, Brčić (48 Turkalj), Hodak, I. Čolić, M. Čolić (70 Golubić), Šoštarec

Utakmica u kojoj su gledatelji došli na svoje, naročito u prvom dijelu utakmice.Krčani brzi, kombinatorni, okomiti, ali unatoč tri postignuta pogotka i dalje nekocentrirani u samoj završnici.Da je rezultat ovakav kakav je najviše je zaslužan igrač utakmice vratar Kurilovca Kranjčec koji je bravuroznim intervencijama spasio svoju ekipu od debakla.

Igrala se 12. minuta utakmice kada je Buršić sa visine peterca pucao glavom u donji ugao Kranjčecove mreže, idealno za Kurolta, a vratar Kurilovca po prvi je put pokazao mačji refleks.Gosti nastavljau sa svojom igrom sa puno dodira i većim posjedom lopte dok domaćin vreba pogrešku i eventualnu kaznu u brzoj kontri.U 14. minuti utakmice idealno je upošljen Kurolt na desnom boku, proslijeđena lopta do Buršića koji pogađa pod gredu za vodstvo od 1:0.Grogirani gosti nisu se oporavili od šoka kada je sjevnula još jedna brza kontra, ovaj puta Buršić je bio dodavač za Ismailija kojemu nije bilo teško pogoditi za 2:0.U slijedećoj minuti Krčani su mogli riješiti sve dileme no sveprisutni Buršić u idealnoj poziciji ističe vratara Kranjčeca.Igrala se 27. minuta kada se gledatelji i navijači obe ekipe nisu mogli suzdržati od pljeska nakon akcije Ismaili – Kurolt – Buršić i ulazak u gol zadnjeg za velikih 3:0.Kurilovčani ne staju i lijepom kombinacijom i eurogolom Džaje smanjuju rezultat na 3:1 u 29. minuti utakmice.Do kraja prvog dijela Fumić se našao na ziceru no umjesto loba odlučio se na udarac, ali vratar Kurilovca na vrijeme zatvara svoj kut.Dvije minute kasnije Kranjčec zaslužuje epitet igrača utakmice obranivši u jednoj akciji dva zicera protivnika, najprije iz blizine udarac Buršića, a potom Fumića.

U drugom dijelu ekipe ulaze u igru malo ležernije što je i očekivano, malo zbog jakog tempa u prvom poluvremenu, a i zbog vrućine i ljetnih temperatura.Igrači Krka zadovoljni vodstvom stali su na 40 metara od svog gola čekajući i vrebajući svaku greškicu protivnika.Stoperi i bekovi na visini zadatka nisu dopuštali nikakvo iznenađenje.U 53. i 63. minuti utakmice srednjak Krka Alilović našao se u idealnoj poziciji, oba puta malo iskosa oči u oči s vratarom protivnika, no njegovi udarci odlaze tik kraj vratnice.Jedinu priliku imali su gosti u 83. minuti iz slobodnog udarca, ali vratar Nicoletti pokazao je da i on posjeduje kvalitetu.

 

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija