SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

MAKSIMIR - KRK 4:1

30. kolo.
Igralište Maksimir-Oboj.
Gledatelja: 100


Sudac: Petar Jerbić (Velika Gorica)

Strijelci: 1:0 Mohač (3), 2:0 Horvat (9), 3:0 Horvat (13), 4:0 M. Žugaj (64), 4:1 Brdar (90)

MAKSIMIR: Lukić, Malković, Marić, Dragović (61 Nakić), M. Žugaj (68 Dauti), Krznar, Glasnović, Zec, I. Žugaj, Horvat, Mohač (54 Adžić)
KRK: Nicoletti, Fumić (46 Brdar), Con, Rošić, Buršić, Čuturilo, Ismaili (46 Begić), Alilović (82 Šabalja), Turkalj, Malinić, Vidas

Utakmica u kojoj je pitanje pobjednika bilo riješeno u prvih petnaestak minuta. Na umjetnoj travi u Maksimiru igrači domaćina obilato su iskoristili prednost igranja i treniranja u uvjetima koji su igračima Krka nepoznanica i kada su se gosti polako počeli privikavati na tu podlogu, već su bile tri lopte iza Nicolettija. U trećoj pa zatim u devetoj te onda u 13 minuti iskorištene su greške u predaji lopte gostiju  te su sva tri zgoditka postignuta skoro na identičan način. Stekao se dojam da i vratar Krka nije baš bio u formi kakvoj smo ga u zadnje vrijeme gledali. Nogometaši Krka svoj prvi udarac u okvir vrata protivnika uputili su u 31 minuti preko Alilovića ali vratar Lukić sigurno je obranio udarac glavom srednjaka Krčana

U drugom dijelu Krčani su se probudili, naročito ulaskom najboljeg strijelca ali još uvijek rekovalescenta Brdara. U 64 minuti domaćin postiže svoj četvrti zgoditak koji je bio splet nesretnih okolnosti, naravno po ekipu Krka. Nakon slobodnog udarca Žugaja lopta je pogodila u živom zidu nekog od igrača Krka, prevarila Nicolettija i završila u mreži. Nakon toga u 80 minuti napadač Brdar ispremješao je nekoliko obrambenih igrača Maksimira, izbio sam pred domaćeg vratara koji je uspio zatvoriti svoj kut i izbiti loptu u korner. No u samoj završnici Brdar pokazuje svoje kvalitete primivši loptu iskosa na rubu šesnaesterca te topovskim udarcem gađa suprotni kut nemoćnog vratara domaćina Lukića.

Zalužena pobjeda domaćina za čiju su ekipu igrali dva bivša igrača Krka, Zec i Dragović a vodi ih trener iz Malinske Gajzler.

U utorak s početkom u 18,00 sati na stadionu Rujevica na glavnom terenu slijedi utakmica sezone, što se Krčana tiče. Igra se finale KUP-a NSPGŽ-e a protivnik je ekipa Vinodola. Ovim putem pozivamo sve prijatelje i navijače Krčana da pomognu svom klubu da po drugi put  dignu pokal namjenjen pobjedniku.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija