SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2018./2019. 

VRAPČE - KRK 5:0

34. kolo.
Stadion Vrapče.
Gledatelja: 100

Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica)

Strijelci: 1:0 Rexhepi (17), 2:0 Tabaković (23), 3:0 Brujić (32), 4:0 Brujić (62), 5:0 Musić (81)

Žuti kartoni: Vidas, Malinić, Šabalja (Krk)

VRAPČE: Kovač, Vrbat, Tabaković, Musić, Švigir, Radanović, Mioković (69 Salopek), Jolić (62 Djevelekaj), Brujić, Rexhepi (62 Zadro), Ćibarić

KRK: Bedenik, Dujmović (74 Nicoletti), Frančišković, Rošić, Buršić, Čuturilo, Turkalj, Begić, Malinić, Vidas, Šabalja

Nogometaši Krka rasterećeni briga oko plasmana i borbe za opstanak ,  otputovali su u Zagreb u kvart Vrapče na noge davljeniku i kandidatu za ispadanje u niži rang ekipi Vrapča. Zbog tri kartonirana , dva ozlijeđena i dva spriječena prvotimca zbog radnih obveza, nogometaši Krka doputovali su sa 12 igrača i to dva juniora i dva vratara. U takvom šarolikom sastavu nisu se mogli bolje suprostaviti agresivnim domaćinama koji su se pobjednom još mogli nadati ostanku u ligi, naravno da im se i ostali rezultati poklope.

Već od prvih minuta bilo je jasno da će ekipa Vrapča odnijeti pobjedu u ovom susretu. Prvi gol postigli su dosta sretno nakon jednog odbijanca u petercu a nakon pola sata riješili su utakmicu sa još dva postignuta zgoditka. Jedini opasniji izlet na polovicu domaćina u prvom dijelu igrači Krka izveli su u 35 minuti utakmice kada je Begić uspio pobjeći čuvarima po desnom boku, odigrati povratnu loptu na dobro postavljenog mladog Dujmovića koji sa ruba šesnaesterca puca visoko preko gola.

U drugom dijelu nastavak igre iz prvog dijela, te igrači domaćina postižu još dva zgoditka do 81 minute utakmice. Igrači Krka u samom smiraju susreta nisu uspjeli realizirati dvije dobre prilike preko Turkalja i Begića za smanjenje rezultata. Na kraju i nakon visoke pobjede, tuga na stadionu u Vrapču jer unatoč pobjedi domaćin ispada iz lige.

Osim domaćina iz lige zasad ispadaju Segesta, Rudar i Pazinka a moguće je da još ispadnu dva kluba ako se liga prema lanjskoj odluci I.O. HNS-a smanji na realnih 16 klubova. No pričekat ćemo konačnu odluku vodstva lige.

 

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Više informacija