SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2019./2020. 

KRK - JADRAN POREČ 1:1 ( 1:0 )

Nogometaši Krka odigrali su utakmicu sa dva različita poluvremena te je na kraju podjela bodova bilo realan rezultat. Dominacija domaćih u prvom dijelu nije bila dovoljna za osvajanje punog plijena.

Već u 4 min. utakmice bilježimo prvu priliku za domaćina, no iz neposredne blizine nakon centaršuta Čuturila, Turkalj glavom promašuje cijelu loptu te ostaje rezultat 0:0. Deset minuta kasnije i kapetan Čuturilo sa ruba 16 metara zamalo promašuje vrata. Nastojanje domaćina da konačno postigne zgoditak realizirala su se u 31 minuti utakmice nakon prekršaja nad Perićem u šesnaestercu Porečana te sucu Melnjaku nije preostalo ništa drugo nego pokazati na 11 metara. Uspješan je bio Josip Zec za 1:0. U samoj završnici poluvremena prvi udarac prema golu gostiju umalo je bio koban za domaćina no lopta je odsjela na gredi i odbila se u polje.

U drugi dio Porečani ulaze agilnije i sa više rizika prema napred, dok domaćin sa previše tehničkih grešaka ne uspjeva zadržati dominaciju iz prvog poluvremena. U 51 minuti gosti izjednačuju rezultat preko svog napadača Miljanića kojeg su obrambeni igrači Krka ostavili samog samcatog pa istom igraču nije bio problem savladati Krčkog vratara za 1:1. Do kraja gledali smo utakmicu bez neko posebnog sadržaja i prilika na obje strane te se stekao dojam da su obje ekipe zadovoljne podjelom bodova. Na slijedeći prvenstveni ogled nogometaši Krka putuju u Novi Vinodolski na noge ekipi Vinodola. Utakmica je zakazana u subotu s početkom u 14,00 sati.   

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Instagram
  • Više informacija