SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2019./2020. 

CRIKVENICA - KRK 1: 0 ( 1:0 )

Utakmica u Crikvenici pokazala je svu nemoć realizacije Krčkih napadača. U drugom dijelu  25 min. sa igračem više, zbog isključenja domaćeg napadača, brojčano jači nisu iskoristili najmanje pet zicera.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu, požrtvovanom igrom sa manje tehničkih pogrešaka od protivnika, iskoristivši indisponiranost sredine Krka iskoristili su u 39 min. utakmice svoju jedinu priliku nakon prodora Alilovića i njegovog točnog ubačaja na glavu šarkovića za vodstvo od 1:0. Nogometaši Krka tek u nekoliko navrata preko Kurolta prodiru prema golu Crikvenice, no većina lopti završava u bloku stopera ili sigurnog vratara Baričevića.

U drugom dijelu trener Krčana Dželalija vrši nekoliko izmjena u ekipi pojačavši naopadački red. Do kraja utakmice igralo se samo na jedan gol i to onaj domaćina ali ono što su igrači Krka promašili spada u nemoguće, tako da je na kraju pobjeda domaćina sasvim zaslužena. Slijedeće uzastopno treće gostovanje, igrači Krka putuju u Pazin na noge ekipi Pazinke. Utakmica počinje u subotu 23. 11. s početkom u 13,30 sati. 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Instagram
  • Više informacija