BUJE – KRK 0:1

Gradski stadion.

Bez gledatelja.

Sudac:  Mateo Čalić (Marčana)

Strijelac: 0:1 Mikulica (78)

Žuti kartoni: Bučić, Šoškić (Buje), Turkalj, Lucić, Mikulica, Zeko (Krk)

BUJE: Milanović, Peroša, Baf (46 Acquavita), Vukadin, Krizmanić, Miličević (75 Ibrahimović), Stritar (56 Bartolić), Manić, Bučić, Fakin (80 Bašić), Šoškić.

KRK: Benulić, Rudan, Turkalj, Zeko (84 Jurešić), Vidmar (74 Badurina), Lucić, Klenovšek, Mijić (46 Šantek), Mikulica, Pozderac, Furijan (46 Miš-Mešić).

Pobjeda u gostima i velika tri boda nogometaša Krka, u tvrdoj utakmici sa malo prilika sa obje strane. Vratari obje ekipe bili su na visini zadatka te su obranili svaki po jedan zicer.

U prvom dijelu u 30 min. prilika za domaćina no sve bolji i sigurniji Benulić zatvara kut napadaču Buja i nogama odbija loptu u polje. To je bilo sve zanimljivo što se prilika tiče u prvom poluvremenu. Bitka se vodila na sredini terena gdje su nešto jači i čvršći na lopti bili igrači Krka.

U drugom dijelu nastavljaju se jalovi napadi domaćina koje na tridesetak metara od svog gola zaustavlja blok gostiju. Iz kontre u 62 min. utakmice mogli su nogometaši Krka povesti, kada je dijagonalom Lucića izbačen u stopostotnu priliku Vidmar, međutim padom u noge Milanović spašava svoj gol. Kad ne može iz zicera onda može iz poluprilike u 78 min. utakmice, najprisebniji u jednom odbijancu u šesnaestercu Buježa bio je Mikulica te neumoljivo pogodio za vodstvo od 0:1.

Do kraja utakmice domaćin je pokušao stihijskim napadima doći do poravnjanja rezultata no vrlo dobar stoperski par Turkalj – Lucić te vratar Benulić nisu dozvolili nikakva iznenađenja.

Slijedeće kolo nogometaši Krka na svom stadionu dočekuju ekipu Pazinke iz Pazina a susret počinje u subotu u 16,30 sati.

Rezultati omladinskih selekcija:

Nk Krk – Nk Naprijed   1:3-  ml. pioniri ( zgoditak za Krk Dado Husić )

Nk Krk – Nk Naprijed   3:1 – st. pioniri ( Filip Prendivoj, autogol i Niko Kosić )

Nk Krk – Nk Novigrad  2: 0 – kadeti ( Niko Kosić i Dino Jukić )

Nk Krk – Nk Novigrad  2:0  – juniori ( autogol i Noa Miš Mešić )